TEAMET bakom Lån.nu jobbar för att ge dig de bästa villkoren när du behöver låna pengar.

Om Lån.nu

Lån.nu drivs av Nettbureau, som är en ledande nordisk aktör för jämförelser och anbud inom segmentet vardagsnära tjänster. Vi samlar de ledande företagen i olika branscher (exempelvis El.se, Värmepump.se och Mäklare.se) och låter dem konkurrera med varandra. Därmed får du garanterat deras bästa erbjudanden.

Lån.nu har vi skapat för att du enkelt ska kunna få bra erbjudanden på lån. Du behöver bara fylla i formuläret på sidan för det lån du är intresserad av, så får du bra erbjudanden från etablerade låneinstitut. Tjänsten är gratis och inga erbjudanden är bindande. Det är helt enkelt bara att tacka nej om erbjudandet inte skulle passa dig.

Vi skyddar din integritet

Det är mycket viktigt för oss att du kan uppge personuppgifter på Lån.nu i full visshet om att vi hanterar dem säkert och enligt gällande integritetslagstiftning. Vi krypterar all information innan den sänds vidare och delar den endast med syftet att du inom en begränsad tid ska få bra erbjudanden på lån. Anslutna banker lagrar ingen information om dig och kommer inte att kunna kontakta dig efter att du har fått erbjudanden. Vi har system för att omedelbart radera all information om dig om du så önskar.

Endast en kreditupplysning

När du skickar in dina uppgifter på Lån.nu för att få erbjudanden om lån tas aldrig mer än en kreditupplysning, hur många kreditinstitut som än behandlar din förfrågan. Detta garanterar vi. Flera kreditupplysningar på kort tid kan nämligen eventuellt försämra din kreditvärdighet.

Vilka samarbetar vi med?

Vi skickar din låneansökan direkt till våra samarbetspartners. Våra samarbetspartners hanterar därefter din ansökan.

För privatlån, billån och samlingslån samarbetar vi med Axo Finans. När du skickar in formuläret för privatlån, samla lån eller billån godkänner du Axo Finans användarvillkor och dataskyddspolicy.

För bolån samarbetar vi med Compricer. När du skickar in formuläret för bolån godkänner du Compricers användarvillkor och personuppgiftspolicy.

Kontakt

Skicka gärna e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Om du har frågor om ett specifikt erbjudande från någon långivare ber vi dig att ta kontakt med aktuell långivare direkt.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige
Organisationsnummer: 516411-5551

Adress:
Heliosgatan 11
120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..