Få erbjudanden på billån från över 30 banker

Låna upp till 600 000 kr

Hitta det bästa billånet för dina behov

Fyll i formuläret för att få erbjudanden på billigare billån.

Det är många banker som vill låna ut pengar till köp av bil. Därför finns många alternativ på marknaden. Lån.nu hjälper dig att hitta det bästa på ett snabbt och enkelt sätt.

Spara pengar

Över 30 banker konkurrerar om att ge dig sina bästa villkor. Du får lägsta möjliga ränta.

Snabbt och enkelt

Du kan få pengarna inom några dagar.

Helt utan bindning

Du väljer själv om du vill tacka ja eller nej till erbjudandena. Tjänsten är utan kostnad.

Ansök om billån nu

Det finns olika typer av billån

Lån.nu erbjuder billån utan säkerhet. Det betyder att bankerna inte kommer att begära kontantinsatser eller väga in bilens värde. Istället görs en bedömning av din privatekonomi och du kan få låna till hela köpesumman. Du bestämmer sedan hur snabbt du vill betala av lånet baserat på din ekonomi.

Lån med bilen som säkerhet. Detta upplägg är vanligt när bilfirmor erbjuder lånefinansiering. Lånet är då knutet till bilen och måste betalas tillbaka om bilen säljs. Skulle bilen säljas för en lägre summa än det återstående lånebeloppet måste man betala in restvärdet.

Tänk på det här när du ska låna till en ny bil

För de flesta är bil ett helt nödvändigt transportmedel för en fungerande vardag. Samtidigt bär en bil på drömmar om fart, fläkt och frihet. Hur du än bedömer dina behov kan bilen vara en investering värd att låna till.

Vissa lånar extra på bostaden för att ha råd att köpa den rätta bilen. Det ger bra ränta. men man ska vara medveten om att avbetalningstiden i slutänden leder till en hög kostnad, som man fortsätter betala långt efter att bilen är skrotad. Ett billån med kortare avbetalningstid ger liksom bostadslån rätt att dra av 30 procent av räntekostnaderna på inkomstskatten och kan vara rätt lösning för många.

Kolla om du kan få lägre kostnader

Har du ett befintligt billån, men misstänker att du betalar mer än du borde? Det går att omfinansiera ett billån. Fyll i formuläret och kolla om du kan få ett bättre erbjudande. Ett enkelt sätt att spara pengar.

Hur mycket vill du låna?
Vi samarbetar med Axo Finans för att kunna erbjuda en snabb och effektiv handläggning. När du skickar in formuläret går din ansökan till över 30 banker och låneinstitut. Dessa vet om att de konkurrerar med varandra och ger dig därför sina bästa erbjudanden på lån.

Endast en kreditupplysning tas och lägsta inkomstkrav för att bankerna ska pröva din ansökan är 8400 kronor i månaden.

Du kommer att få löpande information om hur det går med din ansökan. Du får också personlig rådgivning om vilka lånevillkor som kan passa dig bäst. Tjänsten är kostnadsfri och utan bindningar.

Jämför billån nu

Enkel ansökan

Du behöver bara fylla i formuläret på denna sida, så prövar över 30 banker din förfrågan. Endast en kreditupplysning tas.

Fyll i formuläret nu

Snabb handläggning

Det är enkelt att fylla i ansökan och vår handläggning är effektiv. Inom några dagar kan du ha pengar på ditt konto.

Få erbjudanden på lån

Få hjälp att välja

Du får personllig rådgivning om dina erbjudanden. Tjänsten är kostnadsfri och utan bindningar.

Börja här

check icon

Spara tid

Kontakta över 30 etablerade långivare med en ansökan.

check icon

Spara pengar

Välj erbjudandet med bäst ränta och villkor.

check icon

100 % säker

Lån.nu är en kostnadsfri tjänst. Ansökan är inte bindande.

Ansök nu

Alla låneansökningar hanteras av vår partner Axo Finans AB.