Hitta det bästa och billigaste bolånet.

Sök nytt eller omförhandla befintligt bolån. Spara tid och pengar.

Bolån: Hitta det bästa och billigaste lånet

Spara tid och pengar genom att jämföra bolån från flera banker och långivare.

Lån.nu är en tjänst som gör det enklare för dig att hitta bäst ränta och villkor på bolån. Genom att fylla i formuläret kan du hitta bra långivare och få en bild av bolånemarknaden just nu.

Att köpa en bostad är för många livets största investering, och det är därför viktigt att du har lånet i en bank som ger dig bra villkor.

Så fungerar tjänsten

Genom att fylla i formuläret får du hjälp med att ta nytt bolån, omförhandla ett befintligt bolån eller skaffa ett lånelöfte.

För bolån samarbetar Lån.nu med Compricer.

När du fyller i formuläret skickar vi din ansökan direkt till dem. De jämför bolåneerbjudanden från upp till 10 långivare, så att du får det billigaste bolånet till de bästa villkoren. Sedan återkommer deras handläggare till dig.

För att inte missa din chans till ett bra bolån behöver du svara i telefonen när Compricers handläggare ringer dig.

Vill du låna mer på din bostad?

Att utöka sitt bolån är ett vanligt sätt att få loss pengar till andra investeringar, till exempel en renovering eller ett bilköp. Även detta kan du få hjälp med genom att fylla i formuläret. Tänk på att om du utökar ett befintligt bolån kan det plötsligt falla under de nya regler för återbetalning som har införts, och du kan till exempel bli tvungen att amortera mer.

Vill du omförhandla ditt bolån?

Om du redan har ett bolån som du misstänker att du skulle kunna få bättre villkor för, bör du omförhandla det. När du fyller i formuläret får du kostnadsfri hjälp med att omförhandla ditt bolån och din bolåneränta.

Ansök om lånelöfte

Ett lånelöfte är ett förhandsbesked om hur mycket pengar du kan få låna för att köpa en bostad. Ett lånelöfte är bra att ha innan du börjar gå på visningar. Det visar att du är en seriös potentiell köpare.

Ibland kräver vissa mäklare att du har ett lånelöfte. Det är även en trygghet för dig att ha ett lånelöfte, samtidigt som det underlättar låneprocessen när du sedan ska ansöka om bolån.

Genom att fylla i formuläret kan du ansöka om lånelöfte helt kostnadsfritt.

Jämför bolån nu