Gratis erbjudande!
Enkelt!
Utan bindning!
Din ansökan är inte bindande!

Hitta det bästa och billigaste bolånet

Spara tid och pengar med vår jämförelse av bankernas villkor.

Lån.nu är en tjänst som gör det enklare för dig att hitta bäst ränta och villkor på bostadslån. I vår jämförelsetjänst kan du hitta bra långivare och få en bild av bolånemarknaden just nu. Att köpa en bostad är för många livets största investering, och det är viktigt att du har lånet i en bank som ger dig bra villkor.

Vill du låna mer på din bostad?

Att utöka sitt bostadslån är ett vanligt sätt att få loss pengar till andra investeringar, till exempel en renovering eller ett bilköp. Även detta kan långivarna som är anslutna till vår jämförelsetjänst hjälpa till med. Tänk på att om du utökar ett befintligt bolån kan det plötsligt falla under de nya regler för återbetalning som har införts, och du kan till exempel bli tvungen att amortera mer.

Ett alternativ till att låna mer pengar med bostaden som säkerhet är att ta ett privatlån på upp till 600 000. Räntan blir något högre, men om investeringen inte har något med bostaden att göra kan det vara ekonomiskt riktigt att hålla den åtskild från kostnaden för boendet. Återbetalning av bolån sker under längre tid och ett bilköp kan således belasta boendekostnaderna långt efter att bilen är skrotad.

Låt bankerna konkurrera om att ge dig ett privatlån.

Vill du omförhandla ditt bostadslån?

Har du redan ett bostadslån som du misstänker att du skulle kunna få bättre villkor för, bör du omförhandla det. Med hjälp av vår jämförelsetjänst hittar du nya långivare som kan ge dig bättre villkor och som du kan matcha mot din bank.

Jämför bolån

Hitta bra erbjudanden på bolån hos våra utvalda banker:

Mittbolån.se Hypoteket Svea Finans