Företagslån: Hitta det bästa och billigaste lånet

Spara tid och pengar med vår jämförelse av bankernas villkor.

De flesta företag kan hamna i en situation då det lönar sig att låna för att säkra likviditeten. Det kan handla om att företaget vill växla upp verksamheten och investera i anställda och tillgångar utan att tömma kassan. Det kan också handla om att hantera oförutsedda utgifter.

Lån.nu gör det enklare för dig att hitta företagslån som ger bäst ränta och villkor. I vår jämförelsetjänst kan du få en bild av marknaden och hitta den långivare som passar dig och ditt företag.

Har ditt företag behov av nytt kapital?

Om ett företag står på stabil ekonomisk grund kan det vara fördelaktigare att låna än att ta ur egen kassa, göra en emission eller på annat sätt få in pengar för att utveckla verksamheten.

Det är därför vanligt att företag tar in kapital via lån för att säkra likviditeten, speciellt under uppbyggnad och expansion. Ett annat vanligt skäl att låna pengar till företaget är att faktureringscyklerna och utgifterna inte ligger i tidsmässig fas.

Vid oförutsedda utgifter är det också möjligt att genom ett lån rida igenom eventuella likviditetsproblem. Med Lån.nu kan du få en bra bild av möjligheterna och jämföra villkoren mellan olika företagslån.